Vi gjentar suksessen og inviterer for fjerde gang hestebransjen til konferanse. Meld deg på årets mest inspirerende og lønnsomme møteplass!

Konferansen passer for ledere og ansatte på rideskoler, utleiestaller, gårder med hest og studenter og andre som vil inn i bransjen, samt lærere og ansatte på videregående skoler og folkehøgskoler med hest og styremedlemmer i rideklubber som har egen rideskole.

 

Temaer:

- Nye aktiviteter på rideskolen - Økonomi for hesteforetak – Hest i forebyggende barne- og ungdomsarbeid – Å komme inn som ny sjef – MVA for hesteforetak - Salgsteknikk - Rideskoledrift – ABC om ridebunner  – Slik brukes hesten til helseformål i Norge – Årets ridelærer i Sverige: Slik legger jeg opp ridetimene – Hestevelferden i rideskoler og store staller – Slik får du et godt rideanlegg over tid – Når stallen brenner – Muligheter og risiko ved ulike driftsformer i hestenæringen – Integrasjon av nyankomne med hesten som verktøy

Rideskoler som vil presentere seg:

- Kragerø Ridesenter - Örebro Fältrittklubb (Sverige) – Arendal og Grimstad Rideklubb – Gyldermyra Ridesenter - Stora Ekeby Ridklubb (Sverige) – Søndre Aas gård og miljøsenter

Konferansen kan kombineres med et besøk på Arctic Equestrian Games, som er fra 15. til 25. februar. Konferansen arrangeres på Oslofjord Convention Center i Stokke i Vestfold.